VAL
VAL

Programa d’activitats per a la clausura de l’exposició “Miguel Hernández y su entorno en la cárcel. Un intento de silenciar la palabra”

L’Arxiu Històric Provincial d’Alacant ha programat una sèrie d’activitats per a la clausura de l’exposició “Miguel Hernández y su entorno en la cárcel. Un intento de silenciar la palabra”

L’exposició es prorroga fins al dia 9 de febrer

Amb motiu de la clausura de l’exposició “Miguel Hernández y su entorno en la cárcel. Un intento de silenciar la palabra” contem amb la presència del director del Centro Pablo de la Torriente (La Habana-Cuba) el poeta, escriptor i cineasta Víctor Casaus. El Centro Pablo de la Torriente ha col·laborat en l’exposició aportant divers material com dos documentals, el primer sobre Pablo de la Torriente y el segon basat en l’entrevista realitzada a Josefina Manresa en 1977 pel cineasta i escriptor Víctor Casaus

Es per açò que el programa de clausura que es proposa és el següent:

*25 de gener.*

10, 00 h. Projecció dels documentals “Pablo”, dedicat a la vida i obra de Pablo de la Torriente Brau, amic de Miguel Hernández a qui aquest va dedicar la seua “Elegía segunda”. Imatges del concurs “Pablo en la Guerra Civil Española” del Centro Cultural “Pablo de la Torriente Brau” de La Habana.

12,30 Projecció dels documentals “Pablo”, dedicat a la vida i obra de Pablo de la Torriente Brau, amic de Miguel Hernández a qui aquest va dedicar la seua “Elegía segunda”. Imatges del concurs “Pablo en la Guerra Civil Española” del Centro Cultural “Pablo de la Torriente Brau” de La Habana.

*26 de gener. *

10 h. “Con Miguel Hernández en Orihuela” i diàleg posterior amb el seu director Víctor Casaus. Imatges del concurs “Una canción para Miguel”. Dedicat als centres escolars. Diàleg posterior amb el seu director Víctor Casaus.

11,30 – 13 h.   “Con Miguel Hernández en Orihuela” i diàleg posterior amb el seu director Víctor Casaus. Imatges del concurs “Una canción para Miguel”. Dedicat als centres escolars. Diàleg posterior amb el seu director Víctor Casaus.

S’anuncia també que l’exposició “Miguel Hernández y su entorno en la cárcel de Alicante. Un intento de silenciar la palabra” es prorroga fins al dia 9 de febrer, donada la demanda de visites.

Si fóra del seu interès assistir amb un grup preguem es posen en contacte amb Mari Carmen Marín en el telèfon: 965.918753

María del Olmo. Directora del AHPA