VALCAS
VALCAS

Preinscripció oberta per a la 2a edició del Diploma d’Especialització en Gestió i Preservació de Documents Electrònics de la Universitat de València

Ja està obert el període de preinscripció per al Diploma d’Especialitació en Gestió i Preservació de Documents Electrònics de la Universitat de València per al curs 2016/2017, patrocinat per l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians i el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.
Com en l’edició anterior, el curs és online, consta de 3 mòduls i un treball fi de curs. Es pot realitzar en la seua totalitat, obtenint el títol de diploma o es poden cursar els seus mòduls per separat, obtenint un títol individual de certificat per a cada mòdul que se supere.
  • Data de realització: de novembre de 2016 a juny de 2017.
  • Període de preinscripció: oberta fins el 20 d’octubre.
El curs té l’objectiu d’estudiar les últimes novetats en el camp dels arxius i de l’arxivística, analitzant l’impacte dels avanços tecnològics, estudiant les normes en materia d’administració electrònica i els problemes específics que té el document digital per a la seua conservació a llarg termini com un document d’arxiu.