VALCAS
VALCAS

II Congrés Nacional d’Arxiu i Document Electrònic – cnADe

Febrer ens ofereix la primera gran cita de la transformació digital de les nostres administracions públiques, en el fòrum del II Congrés d’Arxiu i Document Electrònic – cnADe. Tindrà lloc a Leganés (Madrid) els dies 4 i 5 de febrer en el Centre Cívic José Saramago, organitzat per Club d’Innovació i l’Ajuntament de Leganés.

El II Congrés Nacional d’Arxiu i Document Electrònic reunirà a més de mig miler de responsables en la matèria, de més de dues-centes institucions, i tractarà de ser un impuls necessari per a canviar el tòpic del «torne vosté demà» i començar una nova etapa on allò digital serà ja en 2020 una realitat.

El Congrés comptarà amb la participació d’experts de tots els nivells de les administracions, des del Ministeri de Cultura o la Secretaria General d’Administració Digital, passant per institucions públiques de referència en el tractament de documents i arxius i entitats locals, provincials i autonòmiques, així com de l’acadèmia i de l’empresa i el suport de Federacions de Municipis com la FEMP i la FAMP.

Novament les Associacions professionals tindran molt a dir en la nova governança de l’arxiu i el document electrònic. L’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians participa de nou en el cnADe com a institució col·laboradora.

Més informació: https://cnade.es/
Inscripcions
Programa
Ponents
Dossier informatiu