VALCAS
VALCAS

L’AAV firma un conveni de col·laboració amb el “Colegio Oficial de Ingenieros en Informática de la Comunidad Valenciana (COIICV)”

  L’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents ha firmat recentment un conveni de col·laboració amb el “Colegio Oficial de Ingenieros en Informática de la Comunidad Valenciana (COIICV)”.  Entre els objectius del mateix està establir una sèrie d’acords per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’assessorament que siguen beneficioses per als dos. Així mateix, està previst  que els socis d’ambdós col·lectius tinguen accés a les respectives publicacions.
Especialment s’incidirà en el treball conjunt en matèries transversals que afecten ambdós col·lectius i que provoquen sinèrgies. És el cas de l’administració electrònica o de la gestió i preservació de documents digitals, amb els consegüents processos d’aprenentatge en la gestió i arxiu d’aquests mateixos documents.
Del 3 al 7 d’abril el COIICV organitza la dotzena edició de la setmana de la Informàtica a València davall el lema Liderant la Societat 4.0., on l’AAV col·labora en la realització i desenvolupament de la mateixa. Des de 2006 és l’esdeveniment més important de la Comunitat Valenciana en l’àmbit de les tecnologies de la informació.
bannersi_2017
Tots els socis i sòcies de l’AAV podeu consultar el text del conveni a l’àrea privada de la web. 
Si tu també vols beneficiar-te dels acords del conveni amb COIICV i d’altres, ara és el moment. Associa’t amb l’AAV.