VALCAS
VALCAS

Disseny als arxius. XI Encontre d’Arxivers

El pròxim 9 de juny, Diada internacional dels Arxius, ens volem sumar a la nostra particular aportació a la World Capital Design Valencia 2022 i per això a l’XI Encontre d’Arxivers hem triat com a lema “Disseny als arxius”.  Amb un doble objectiu.
  • En primer lloc, atendre a la importància de la conservació dels arxius a les institucions i les organitzacions per tal de reconstruir la identitat de la marca, així com reforçar la seua reputació i prestigi.
  • I en segon lloc, reflexionar sobre la millora que produeix dins les organitzacions per a la presa de decisions l’existència de professionals d’arxius, que resolen amb eficàcia la recerca del document just. La implementació d’una bona arxivística fa de les empreses espais connectats amb els seus orígens i reforçats de cara a enfrontar els reptes de futur.
La celebració tindrà lloc al Palau de l’Exposició al C/Galícia, 3 de València. L’horari complet de la jornada serà de les 10 hores a les 18 hores. Esperem comptar amb la vostra assistència. Us podeu inscriure ja mateixa al formulari web.

Inscriu-t’hi

    Accepte que es tracten les meues dades per a rebre comunicacions de productes o serveis