Associa’t


Si desitges fer-te soci/a de l’AAV pots emplenar el formulari. Una vegada ens haja arribat, rebràs en casa teua tota la informació necessària i el rebut corresponent.

L’abonament de la quota anual de soci/a dona dret a rebre la Revista d’Arxius, obtindre descomptes en la inscripció a cursos i jornades, intervenir en el govern i en les gestions de l’associació, formar part dels grups de treball, etc.

Els Estatuts de l’AAV contemplen tres tipus de soci/es:

De ple dret: totes aquelles persones físiques qui exerceixen o hagen exercit funcions tècniques i professionals d’arxiu o tinguen formación arxivística, així com investigadors/es o persones interessades en el patrimoni documental i en els arxius.

Institucionals: totes aquelles persones jurídiques, públiques o privades, interessades en el suport i defensa dels fins de l’associació.

Honoraris: totes aquelles persones reconegudes per l’Assemblea General de l’Associació d’Arxivers Valencians, en virtut del seu prestigi i trajectòria professional.

Actualment, les quotes dels associats són les següents:

Socis/es: 72 €.

Socis/es institucionals: 108 €.

Socis/es aturats: 30 €.


Demane a la Junta Directiva de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians, ser admés com a socia/a amb la següent quota:

  1. De conformitat amb les normatives de protecció de dades, li facilitem la següent informació del tractament:
    Responsable: Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians.
    Finalitats del tractament: mantenir una relació comercial i enviar comunicacions de productes o serveis.
    Drets que teniu: accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició.
    Més informació del tractament a la Política de privacitat.

  2. Loading ...

Top